Om os

Kære kunde og læser,

 

Velkommen til Mustus' forunderlige verden. Vi elsker alle faconer, både på kvinder og kjoler - og vi er selv en glad buket af mangfoldighed. Forskellighed synes vi er en kæmpe styrke, og vores team står sammen om at understrege det helt særlige univers Mustus er. Om vi arbejder med online-shoppen eller i den fysiske butik på Klosterplads i Svendborg eller Kongensgade 8 i Odense er kodeordene: Oplevelse, glæde, farver, rummelighed og en god historie.

 

De 5 kodeord omsættes til den helt særlige Mustus stil, der kendetegnes ved unikke brands fra ind- og udland, et retro og vintage-look med stor appeal og personlighed, og sidst men ikke mindst - inspiration til enhver med hang til smil og et glimt i øjet. Vores gæster og kunder er nerven i alt vi gør, for en verden er først hel, når det myldrer med liv, lyde, dufte og nye påvirkninger.

 

Dine besøg, valg og meninger er en stor del af vores brændstof så tusind tak om du tager del i de nyheder og sociale medier vi optræder på. Vi vender al den respons vi får med hinanden og glæder os over den feedback, der gang på gang bekræfter os i Mustus lever op til sit ry: En farvestrålende bonbonniere fyldt til randen med den lækreste kaloriefrie "konfekt". Kan det blive bedre? Næ, det synes vi ikke og derfor slår vi ugen igennem dørene op og byder enhver gæst velkommen i de højloftede saloner. Under det sortmalede loft med de pompøse lysekroner møder du med sikkerhed en af os smilende "Mustusser".

 

Hvem af os du (først) møder afhænger af ugedagen, tidspunktet og om du kommer til Svendborg eller Odense, men vi er her alle for at yde dig den bedste service. 

 

 

Her er vi for en gangs skyld samlet. Trætte og forpustede efter en hel dag i trætopperne i en nærliggende Gorilla Park. Fra venstre ser du:

 

Miriam, Conni, Dorte, Mitzi, Cecilie, Stina og Bastian