Om os

Kære kunde og læser,

 

Velkommen til Mustus' forunderlige verden. Vi elsker alle faconer, både på kvinder og kjoler - og vi er selv en glad buket af mangfoldighed. Forskellighed synes vi er en kæmpe styrke, og vores team står sammen om at understrege det helt særlige univers Mustus er. Om vi arbejder med online-shoppen eller i den fysiske butik på Klosterplads i Svendborg er kodeordene: Oplevelse, glæde, farver, rummelighed og en god historie.

 

De 5 kodeord omsættes til den helt særlige Mustus stil, der kendetegnes ved unikke brands fra ind- og udland, et retro og vintage-look med stor appeal og personlighed, og sidst men ikke mindst - inspiration til enhver med hang til smil og et glimt i øjet. Vores gæster og kunder er nerven i alt vi gør, for en verden er først hel, når det myldrer med liv, lyde, dufte og nye påvirkninger.

 

Dine besøg, valg og meninger er en stor del af vores brændstof så tusind tak om du tager del i de nyheder og sociale medier vi optræder på. Vi vender al den respons vi får med hinanden og glæder os over den feedback, der gang på gang bekræfter os i Mustus lever op til sit ry: En farvestrålende bonbonniere fyldt til randen med den lækreste kaloriefrie "konfekt". Kan det blive bedre? Næ, det synes vi ikke og derfor slår vi ugen igennem dørene op og byder enhver gæst velkommen i de højloftede saloner. Under det sortmalede loft med de pompøse lysekroner møder du med sikkerhed en af os smilende "Mustusser".

 

Hvem af os du (først) møder afhænger af ugedagen og tidspunktet, men vi er her alle for at yde dig den bedste service. Her er vi:

 

       
 

 

Lina ( - eller Linute, som hun også hedder) møder du med stor sandsynlighed i vores butik på Klosterplads i Svendborg. Lina er sådan et menneske du meget let får som yndlingsmenneske, fordi hun aldrig bliver for meget eller for lidt. Hun er hjertelig, varm, ærlig og har en helt særlig ro, der smitter af på de omgivelser hun færdes i. Intet under, at hendes mand Anders - der er erhvervsdykker/sømand -  faldt pladask for den blonde skønhed, da hun for 15 år siden serverede varm mad for ham på bistroen i den litauiske havneby. Hvor heldig var han ikke, da han fik den pragtfulde sveske til Danmark, blev gift med hende og hun på bedste Morten Korch manér skænkede ham 2 raske sønner, Robin og Jonas. Vi piger i Mustus er så heldige, at Lina er vores kollega - ekstra heldige er vi, når der kommer tyske og russisk-talende turister i butikken. Her er vi andre lost in translation.

     
    

Miriam er den olympiske ild, som med entusiasme bærer stafetten videre til os andre. Hun er et energisk festfyrværkeri, som ved hvad der sker absolut alle steder  - selv tilfører hun alle steder gnist, humør og denne særlige ånd vi kalder mustus. Miriam er symbolet på iværksætteri, og skulle talentet gå i krise en times tid er der også råd for det. Er Miriam fjern og spekulativ er hun pludselig forsvundet, dog ikke længere væk end til brusebadet i privaten. Til gengæld kan sådan et forløsende bad nemt tage 45 minutter eller mere - men så er der også banet vej for både nye tiltag, sjove nyhedsbreve, fræk indretning, nedrivning og nyopførelse, praktikanter, butiksfacaden + det løse som f.eks. aftensmad, rent sengetøj og is til personalet.

   
 

 

 

Sofie - gisp, det er jo mig. Jeg skal prøve at fatte mig i korthed. Sofie er tekstforfatter her i butikken og hun sørger for, at du bliver

orienteret om de varer og producenter vi samarbejder med. Hun elsker at skrive, elsker ord og foretog sig helst ikke andet nogensinde. Forresten, jo - når ikke hun skriver så maler hun, og af og til kommer hun på arbejde med olie- og akrylfarver op af både arme og ben. Så vidt jeg ved er Sofie både flink og rar, men nok lidt nørdet og lidt i sin egen farvestrålende verden.

     
 

 

 

Cecilie er weekendafløser, og har hjulpet til i butikken i flere år. I dag er hun flyttet fra Svendborg, men om lørdagen tager hun toget

hertil som trofast og fuldgyldigt medlem af Team Mustus. Cecilie elsker som os andre gæster i butikken, men hun har en særlig forkærlighed for dine husdyr - især dem med fire ben og pels. Perle er altid velkommen her i butikken skal du vide, men på særlig kærlig vis om lørdagen. Mustus tæller i forvejen hunden Pedro, katten Victoria, slangen Cornelius og undulaten Snehvide. Cecilies stille håb er dog til enhver tid at din medbragte Perle er en hund, for så er hun helt solgt. Fauna er en ting, men en vovse er i følge Cecilie det bedste i hele verden.