Butiksmedarbejder til et skatkammer af retro-fashion søges

 

Vores historie:

Mustus er en butik med tøj til kvinder i alle aldre og faconer og som har serviceret vores søde kunder i Svendborg og online på Mustus.dk siden 2013. Vores retro- og vintageinspirerede kjoler fortæller hver især en særlig historie om deres oprindelse.

Vores stil afspejles også i butikkens indretning. Når vores gæster træder ind igennem dørene, bliver de først og fremmest budt velkommen i de højloftede saloner med pompøse lysekroner.

Dernæst opdager man den øvrige indretning, som er enhver "mormorstue" værdig, og man fornemmer straks et helt særligt univers med forkærlighed for fordums dage.

Denne stemning bringer vi med os til Odense, hvor vi netop nu, er i fuld gang med at istandsætte og gøre hyggelig i vores nye butik på Kongensgade.

Teamet:

Forskellighed synes vi er en kæmpe styrke, og vores team på 4 står sammen om at understrege det helt særlige univers Mustus er. 

Om vi arbejder med online-shoppen eller i den fysiske butik på Klosterplads i Svendborg eller i Kongensgade i Odense er nøgleordene: Oplevelse, glæde, farver, rummelighed og en god historie.

Vores nye kollega:

Vil du gerne opleve, at du og dine ideer bliver taget seriøst på dit arbejde? Finder du glæde i at hjælpe en medsøster med at finde det helt rigtige outfit, som du ved, hun bliver glad for, fordi det passer præcist til hende og hendes behov? Elsker du tøj - især kjoler - med masser af liv og farver. Tøj, som udstråler livsglæde? Kan du lide at sludre med andre mennesker om stort og småt - og især om tøj? – Så er Mustus det rette sted for dig.

Til Mustus i Svendborg samt Odense søger vi en energisk og stabil kollega med evnen til at arbejde og agere selvstændigt. Dine opgaver vil især være servicering af kunder.

Vi ser gerne, at:

  • Du er uddannet salgsassistent med speciale i textil eller har erfaring med at arbejde i butik
  • Du taler og skriver dansk, taler engelsk og gerne tysk
  • Du kan lide at holde orden i butikken og på lageret
  • Du har erfaring med billedredigering og SOME
  • Du er indstillet på at arbejde dels i Svendborg og dels i Odense

Arbejdstid:

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 t/ugen.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Miriam Frank på 32 12 22 02 eller på mail: Mail@Mustus.dk

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til mail@mustus.dk og senest den 15. august 2019. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 


De 5 nøgleord omsættes til den helt særlige Mustus-stil, der kendetegnes ved unikke brands fra ind- og udland, et retro- og vintage-look med stor appeal og personlighed, og sidst men ikke mindst - inspiration til enhver med hang til smil og et glimt i øjet. Vores gæster og kunder er nerven i alt, vi gør, for en verden er først hel, når det myldrer med liv, lyde, dufte og nye påvirkninger.